Sunday, 3 July 2011

:::CoMeeL SaYee:::



ASSALAMUALAIKUM  KAWAN2...

Okey actually entry kali ni cra nk talk about comeel sayee...hehehe
sape yg comel ni???
Cra kah? atau u all yg tengah membace ni??
hah tu dye
dah tentu bkan Cra yg comel an...
korang yg tgah bace ni betul la jgak comelnye an..wink2..
(jujur ni taw) (^_^)

 Snanye comel yg Cra maksudkan 2 ialah kucing Cra..
Entry ni khas untuk Anis Azami, NaZihah n xlupe juge Nawwar
ahaks...

Sebabnye diorang nie suke sgt kat kucing..
Walaupun Nawwar xla minat pun kucing cuma teringat waktu
kiteorang tengah mkn kt bilik Nawwar ramai2 (kira 3buah bilik la yg mkn kt bilik Nawwar 2)
 bile masing2 bukak cite sal kucing....kiteorang ni mang klu makan akan berjemaah mkn 1 bilik ramai2...
mesra gi2 kan2...

Bile terbukaknye cite kucing , msg2 cite pengalaman diorank..
Sal kucing beranak lam almari la, membuang lam beg la..
bawak balek kucing yang terbiar la, n xlupe jgak siap ade yg suke brcakap ngan kucing..
hah jeng jeng jeng....sape la 2 ye..:)
Erm macam2 la yg kuar...
sampai berjam2 jugak bercite...
tu lah dye lau da jmpe o berkumpul mase mkn
alamtnye lambat la msg2 nk gerak pulang ke bilik masing2..

Cra ni suke kucing tapi xla obsess sgt...
Bab2 membersihkan tmpt kucing ke, mandi ke o pe2 
besenye adek2 n mak abah yg wat...
Cra?? xwat pn..
sekadar bg mknn n air 2 boley la tp xslalu pon...

okey tyme to Cra nk tunjuk gamba comell2 saye ni...hehe
~~jeng jeng jeng~~

name dye manje~~
dye plak kiteorang panggil adek
Nie anak oby ngan Manje..xsampai sbulan lagi umu iye
Adik bradik ngan yg kat atas nuh
Hah ni baby..tapi da bagi orang laen
Jangan pandang-pandang~~lalalala~~
nie oby..name di ambil mase femes cite liontin.

Okey, so tu lah gamba2 dye..sorry la lau xclear sgt..
.lau korang nk clear lagi silalah mai umah..hehe..
real lagi tu boley tgok...
orait tu je nk cite kali ni..

Tenkiu 4 ur reading..
hop Anis, Naz n sape2 yg suke kucing tu njoy
this entry..




CoReTaN eXcLaSS DaRi aTiE.... Da aBeS BaCe KeR ?? LaU MeNaRiK SiLe bErIkAn oPiNiOn KOraNg YeP... LoVe cRa_WaL

1 comment:

  1. comey sgt kucing u tu.. yg kecik tu lgi comey..hehe..

    ReplyDelete

sila lah tinggal komen u all kat bawah tu yea..
tengs sudi bace entry n singgah blog shiera..
xlupe jugak,tenkiu coz tinggalkan
komen tuh..
kamsahamida..(^_^)v